PROJECTES

Com a escola participem de molts projectes i els vivim com oportunitats que se’ns brinden de millora i acompanyament.

PROGRAMA MAGNET D’ALIANCES PER L’ÈXIT EDUCATIU:

Enguany hem encetat un projecte Magnet amb una aliança amb el Cosmo Caixa. És un programa impulsat per la Fundació Jaume Bofill, el Departament d’Ensenyament i l’ICE de la UAB que ens permet  desenvolupar un projecte educatiu innovador i de qualitat, fent d’aquest un centre de referència, atractiu i magnètic tant per les famílies com per la comunitat.

Xarxes pel canvi educatiu:

L’escola juntament amb  El Consorci d’Educació, Escola Nova 21, I’ICE de la UAB i Rosa Sensat sumen esforços per la innovació pedagògica, creant un projecte de millora sostenible des del treball en xarxa.

Espai C, Room 13 Barcelona:

Projecte artístic on es fa un reball paral·lel i enriquidor entre l’ artista i els infants de l’escola. En el nostre cas, l’escultor Urgell Farran comparteix el seu espai de creació amb els infants, els quals desenvolupen i gestionen els seus propis projectes. Participat per la Llotja, la UAB, l’ ICUB, el CEB, Room 13 i mestres de l’escola.

Escoles + Sostenibles ,

Treballem la sostenibilitat a partir de fets propers i significatius, a més de consolidar unes línies estratègiques que treballen de forma transversal l’educació de la sostenibilitat.

ÈXIT I LECXIT reforç escolar fora de l’horari lectiu.