Acompanyament emocional

Durant aquest curs escolar l’equip de mestres  i  monitors de l’escola estem rebent una formació on treballem les bases de l’acompanyament emocional respectuós en la infància. La nostra intenció és apropar-nos a la complexitat de l’acompanyament  reflexionant sobre els processos del desenvolupament infantil, moments sensibles i les seves necessitats. Desenvoluparem estratègies per tal d’acompanyar els conflictes, l’agressivitat i els límits dels infants.

La formació serà realitzada per formadores de Senda, Centre d’Acompanyament a la Infància i a la Família en els camps de la Psicologia, la Teràpia Psicomotriu, la Gestalt, la Pedagogia Lliure, i la Pedagogia Activa i Viva.

senda

Aquí teniu l’enllaç per si voleu fer una ullada.

centre

 

Previous

Next

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *