Projectes

Com a escola participem de molts projectes i els vivim com oportunitats que se’ns brinden de millora i acompanyament

Escoles + Sostenibles

Treballem la sostenibilitat a partir de fets propers i significatius, a més de consolidar unes línies estratègiques que treballen de forma transversal l’educació de la sostenibilitat.

Espai C, Room 13 Barcelona

Projecte artístic on es fa un reball paral·lel i enriquidor entre l’ artista i els infants de l’escola. En el nostre cas, l’escultor Urgell Farran comparteix el seu espai de creació amb els infants, els quals desenvolupen i gestionen els seus propis projectes. Participat per la Llotja, la UAB, l’ ICUB, el CEB, Room 13 i mestres de l’escola.

Xarxes pel canvi educati

L’escola juntament amb  El Consorci d’Educació, Escola Nova 21, I’ICE de la UAB i Rosa Sensat sumen esforços per la innovació pedagògica, creant un projecte de millora sostenible des del treball en xarxa.

Programa magnet d’aliances per l’èxit educatiu

Enguany hem encetat un projecte Magnet amb una aliança amb el Cosmo Caixa. És un programa impulsat per la Fundació Jaume Bofill, el Departament d’Ensenyament i l’ICE de la UAB que ens permet  desenvolupar un projecte educatiu innovador i de qualitat, fent d’aquest un centre de referència, atractiu i magnètic tant per les famílies com per la comunitat.

Èxit i lecxit

Reforç escolar fora de l’horari lectiu.

Scroll to Top