Avui celebrem el dia de la dona treballadora

Avui us convidem a participar en una activitat per celebrar el dia de la dona treballadora i la lluita feminista.

Per una banda exposarem les biografies de dones importants pels infants de l’escola, dones lluitadores properes i llunyanes.

I per una altra banda, de la mà dels nostres artistes tèxtils de l’Espai C construirem un teixit de tela de llenç amb relació al dia de la dona, i en conjunt amb tota la comunitat de l’escola.

L’acció de teixir està lligat a l’acció de creixement i construcció. En aquesta ocasió volem créixer juntes i construir consciència a la valoració de la dona. A través de la història s’ha pres com a símbol el color lila per a representar la lluita feminista. Creiem que el color té la capacitat de fer-nos recordar o donar-nos una idea, tenint en compte que quan parlem d’un color, existeix una infinitat d’aquest mateix. Això està lligat amb la idea de matís d’un color (d’un color podem trobar infinits matisos), però aquest grup podem identificar-ho com un. 

El Procés serà el següent:

En cadascuna de les tires que seran teixides: qui participa escriu un missatge fen referència a la lluita i llibertat de la dona o sobre dones importants en la seva vida. Hi hauran tires de diferents matisos de lila en el llenç que seran teixides amb les tires de missatges. El resultat forma part d’una construcció col·lectiva a la valoració del dia de la dona. 

Aquí teniu algunes imatges de l’activitat:

Scroll to Top