visita a l’Ateneu amb el grup de disseny de l’escola

La setmana passada el grup participant al taller de disseny de mobiliari que es va dur a terme a l’espai C van tenir la oportunitat de visitar l’ateneu de Fabricació de Ciutat Meridiana. L’alumnat participant va ser: el Lluc i Nico del curs de primer, la Laila i la Maily del curs de segon, el Biel i el Samuel del curs de tercer, la Lluna i Romisha del curs de quart, la Keyli i Ze Xi del curs de cinquè i l’Alejandro i el Guillem del curs de sisè.

Els infants van poder veure en funcionament diverses màquines d’impressió 3D. També van realitzar una petita formació en disseny 3D que hauran d’explicar als seus companys i companyes una vegada a l’escola.

A partir de la jornada intensiva l’Espai C serà l’Espai I i serà un espai d’impressió 3D. L’Ateneu de Fabricació ens ha cedit una impressora 3D durant 15 dies. L’alumnat que s’apunti a l’Espai I podrà aprendre a dissenyar diferents peces fent ús d’un programa informàtic i imprimir-les en 3D.

El dia 11 de juny en horari de 9:15h a 13:00h l’Espai C quedarà obert a les famílies. Esperem que pugueu venir a visitar-lo!

IMG_6635 IMG_6625 IMG_6618

Scroll to Top