Ens visita el Sebastian Martin de l’Exploratorium de San Francisco

Benvolgudes famílies,

L’alumnat de l’escola Miralletes entrevista a Sebastian Martin, integrant del The Tinkering Studio (Exploratorium, San Francisco), que els ha fet tallers tinkering gràcies a l’aliança Magnet que mantenen amb el Cosmocaixa.

La sala tinkering de l’Escola Miralletes és l’única dissenyada sota la inspiració i acompanyament del Cosmocaixa, si bé Catalunya disposa de més centres educatius amb un espai d’aquestes característiques. El tinkering es tradueix com a “trastejar” i consisteix en aprendre fent: manipular, experimentar, crear, equivocar-se… i tornar a començar. 

La ciència ha entrat a les aules de l’escola Miralletes a través de la seva aliança amb CosmoCaixa, Museu de la Ciència de la Fundació “la Caixa”.

Aquesta col·laboració ha permès la creació de la sala tinkering, que converteix l’escola en un espai obert, on l’aprenentatge esdevé una tasca interdisciplinària que connecta sabers i coneixement.

Per a més informació del projecte podeu consultar el web: https://escolamiralletes.com

El programa Magnet té per objectiu acompanyar els centres educatius en el desenvolupament d’un projecte educatiu en aliança amb una institució d’excel·lència. Aquesta aliança ha de permetre al centre desenvolupar un projecte innovador i de qualitat, un projecte atractiu, que tingui magnetisme i que es converteixi en un projecte de referència en el seu territori, tant per les famílies com per la comunitat educativa.

Per a més informació sobre el programa: http://magnet.cat/​​​ https://twitter.com/aliancesmagnet

Scroll to Top